Hoveniersbedrijf

tuin met royale poel

Landelijke tuin met een poel als centraal element.

Hoveniersbedrijf de Driesprong, Professionals in de buitenruimte

Driesprong Hoveniers zijn vakkundig, hebben liefde en passie voor hun vak. Ze zijn creatief, betrouwbaar en hebben oog voor detail. We werken graag met eerlijke duurzame materialen.

Een tuin is er voor de gebruiker!

Uw buitenruimte als genietruimte ervaren dat is de uitdaging die wij als team graag aangaan. Genieten is voor iedereen anders. Luisteren naar uw tuinwensen , samen kritisch kijken naar uw tuingebruik en uw beschikbare tuinier tijd.┬á Dat zijn de belangrijkste ingredi├źnten voor een goed tuinplan wat uiteindelijke uw geniettuin gaat worden.

Tuin als rustpunt
natuurlijke tuin

Natuurlijke tuin met organische vormen. De oude perenboom was uitgangspunt bij het tuinontwerp.

Groen geeft rust en balans. Groen is de kleur die ons aan de natuur doet denken. Voor veel mensen een goed en mooi rustpunt in het dagelijkse leven. Wij maken vaak tuinen met een eenvoudig lijnenspel en een “groene” uitstraling. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt zijn “groene” tuinen erg onderhoudsvriendelijk. Door onze jarenlange ervaring met beplantingen kunnen we een uitgebalanceerd beplantingsplan maken waar u jarenlang van geniet.

Laat u inspireren door de sfeerfoto’s

Foto’s zeggen zoveel meer dan woorden…

Via het contactformulier kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken om van gedachten te wisselen over uw buitenruimte.


 

Reactiemogelijkheid is gesloten