Bedrijfstuinen

bedrijfstuinen

Decoratieve, onderhoudsarme, uitbundige bedrijfstuin.

Entree kantoor

Entree kantoor

De bedrijfstuin als visitekaartje

Bedrijfstuinen hebben vaak een andere benadering nodig. Hier vormen het gebruiksdoel, de efficiëntie en de representatieve uitstraling passend bij het bedrijfspand onze inspiratiebron. Ook hier kiezen we vaak voor een “groene” uitstraling met een eenvoudige heldere hoofdstructuur. Zowel aanleg als onderhoud worden door ons hoveniersbedrijf uitgevoerd.

Werkwijze

De eerste stap is een vrijblijvend gesprek met Piet Verwoert op locatie. Het is dan al snel duidelijk welke werkzaamheden van onze hoveniers of ontwerpers worden verwacht. U ontvangt een mondeling projectadvies. Omschrijft dit de werkzaamheden goed dan ontvangt u een vrijblijvende offerte. Past deze binnen uw budget, dan kan tot uitvoer overgegaan worden.

onderhoud

Het onderhoud van uw bedrijfstuin is erg belangrijk. Jaarrond onderhoud is voor bedrijfstuinen een goede manier om een verzorgde uitstraling rondom te bedrijf te houden.Werkzaamheden als groene aanslag verwijderen van bestrating, bladruimen, gras maaien en snoeiwerkzaamheden zijn vaak gewenst. Ieder project wordt ondergebracht bij een vaste Driesprong hovenier. Hij houdt zo zelf goed zicht op de planning van specifiek onderhoud.

 

Reactiemogelijkheid is gesloten