Tuinonderhoud of Tuin-APK

tuinonderhoud

Tuin waarbij jaarrond onderhoud door onze hoveniers wordt uitgevoerd.

Onze “natuurlijke” visie op Tuinonderhoud

Onze visie bij onderhoud is om zo natuurlijk mogelijk te werken. Dit doen we door natuurlijke meststoffen toe te passen. Door de tuin in het najaar niet “Kaal” te maken maar door uitgebloeide bloeiwijzen de winter door te laten staan en in royalere tuinen het afgevallen blad in de borders te verwerken. Hierdoor krijgt de natuur meer ruimte. Vogels en allerlei insecten zijn u dankbaar. Bij rijp en sneeuw ontstaat er een onverwacht boeiend vormenspel in uw tuin, een cadeautje van de natuur.

Welk tuinonderhoud is voor mijn tuingewenst?

Nadat uw tuin is gerenoveerd, opnieuw is aangelegd geven wij graag advies over het te volgen onderhoud. Ook als u gewoon wil genieten van een goed onderhouden tuin zonder zelf de grote werkzaamheden te doen kunt u ons vragen voor een vrijblijvend onderhoudsadvies.

Tuin-APK

De tuin-APK is een onderhoudsronde in het vroege voorjaar waarbij uw tuin op de belangrijkste punten wordt bijgestuurd. Denk aan de jaarlijkse bemesting, begeleidingssnoei van bomen, heesters en fruit, vijverpomp installeren en werkzaam maken. Een vakkundige opstart van het tuinseizoen zodat u zelf kunt genieten van het prettige tuinieren. Voordeel is ook dat het tuinafval voor u wordt afgevoerd.

Jaarrond onderhoud

U kunt ook kiezen voor een jaarrond onderhoudsplan waarbij we in overleg de tuin voor u onderhouden op de momenten dat het seizoen het vraagt.

Reactiemogelijkheid is gesloten