Tuincentrum

Tuinplantenspecialist

We mogen ons wel een tuinplantenspecialist noemen. U vindt bij ons een uitgebreide collectie tuinplanten. Natuurlijk is er een gangbaar assortiment tuinplanten. Maar ook rare bomen, bijzondere heesters en unieke vaste planten zult u tegen komen. We vinden dat zelf erg leuk om te verzamelen op ons tuincentrum. In het voorjaar en vroeg zomer staat de kas vol met kleurrijke eenjarige bloeiers. Een prachtig gezicht.

Eigen kwekerij

Een deel van de planten komen van eigen kwekerij. We kweken zorgvuldig en met oog voor het milieu. Hierdoor is de kwaliteit goed en kunnen we prettige prijzen hanteren.

Iedere tuin en haar bezitter is  uniek!

Wij vinden advies op maat bij aanschaf van tuinplanten daarom erg belangrijk. Wilt u een passend advies? Neem dan gerust een foto van uw tuin mee. We kunnen zo meekijken  in uw tuin en een advies op maat geven.

Tuinwinkel

In de tuinwinkel vindt u een praktische collectie tuinproducten. Denk aan grondverbeteraars, bemesting, vijverproducten, gereedschappen enz… Veel producten uit de tuinwinkel worden door onze hoveniers gebruikt in tuinen. We delen de kennis over de toepassing van deze producten. Hierdoor zijn de adviezen die wij geven zeer praktisch en beproefd.

We nemen graag de tijd om u vakkundig te adviseren bij uw aankopen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.