Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf de Driesprong, Professionals in de buitenruimte

Driesprong Hoveniers zijn vakkundig, hebben liefde en passie voor hun vak. Ze zijn creatief, betrouwbaar en hebben oog voor detail. We werken graag met eerlijke duurzame materialen.

Tuin als rustpunt

Groen geeft rust en balans. Groen is de kleur die ons aan de natuur doet denken. Voor veel mensen een goed en mooi rustpunt in het dagelijkse leven. Wij maken vaak tuinen met een eenvoudig lijnenspel en een “groene” uitstraling. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt zijn “groene” tuinen erg onderhoudsvriendelijk. Door onze jarenlange ervaring met beplantingen kunnen we een uitgebalanceerd beplantingsplan maken waar u jarenlang van geniet.

Laat u inspireren door de sfeerfoto’s

Tuinaanleg of Renovatie?

Onder tuinaanleg vallen veel werkzaamheden. Van het nieuw aanleggen van een hele tuin aan de hand van een tuinontwerp.  De renovatie van de tuin of een deel van de border tot het plaatsen van schuttingen en leggen van bestratingen.

Vrijblijvend gesprek

De eerste stap is een vrijblijvend gesprek met Piet Verwoert op locatie. Het is dan al snel duidelijk welke werkzaamheden van onze hoveniers of ontwerpers worden verwacht. U ontvangt een mondeling projectadvies. Omschrijft dit de werkzaamheden goed dan ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Tuinaanleg of renovatie

Bent u akkoord met de werkomschrijving het ontwerp en de offerte dan maken wij een planning voor de werkzaamheden in uw tuin. Onze hoveniers, de werkvoorbereider en de tuinontwerper zorgen samen voor een goede uitvoering van de werkzaamheden. Uw tuin wordt de geniettuin die u in gedachte had. Wanneer de tuin naar ieders wens is ingericht volgt de oplevering.

Maak HIER vrijblijvend een afspraak.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.