Tuin-APK

Onze “natuurlijke” visie op Tuinonderhoud

Onze visie bij tuinonderhoud is om zo natuurlijk mogelijk te werken. Dit doen we door natuurlijke meststoffen toe te passen. Door de tuin in het najaar niet “Kaal” te maken maar door uitgebloeide bloeiwijzen de winter door te laten staan en in royalere tuinen het afgevallen blad in de borders te verwerken. Hierdoor krijgt de natuur meer ruimte. Vogels en allerlei insecten zijn u dankbaar. Bij rijp en sneeuw ontstaat er een onverwacht boeiend vormenspel in uw tuin, een cadeautje van de natuur.

Welk tuinonderhoud is voor mijn tuin gewenst?

Tuin-APK

De tuin-APK is een onderhoudsronde in het vroege voorjaar.  De tuin wordt op de belangrijkste punten vakkundig bijgestuurd. Denk aan de jaarlijkse bemesting, begeleidingssnoei van bomen, heesters en fruit. De vijverpomp installeren en werkzaam maken. Een vakkundige opstart van het tuinseizoen. U kunt nu  zelf genieten van het “prettige” tuinieren.

Jaarrond onderhoud

U kunt ook kiezen voor een jaarrond onderhoudsplan waarbij we in overleg de tuin voor u onderhouden op de momenten dat het seizoen het vraagt. Denk aan het onderhouden van borders en beplanting. Gras maaien van het gazon in een maaischema dat past bij de groei van het seizoen. Vijveronderhoud en het meten van de vijverwaarden. Bladblazen, onkruidbeheersing ed…..

Iedere hovenier heeft zoveel mogelijk zijn “eigen” tuinen en projecten die hij onderhoudt. Fijn dat u weet wie komt. Er ontstaat een vertrouwensband. Gewoon heel praktisch omdat de hovenier uw tuinvisie kent. Hij kent de tuin en weet wat hij heeft gedaan de vorige onderhoudsronde. Op deze manier ontstaat onderhoud op maat.

Vraag HIER een vrijblijvend onderhoudsadvies aan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.